Şaka değil gerçek! Yıllar önce yaşadığı kafa travmanın etkisi 12 yıl sonra ortaya çıktı. Kimsenin yüzüne bakamaz oldu. Son derece nadir bir hastalık

ABD'de yaşayan adam, 43 yaşında geçirdiği kafa travması, etkisini tam 12 yıl sonra korkunç bir hastalıkla ortaya çıkardı. 31 aydır bu korkunç ve son derece nadir hastalıkla boğuşan adam, kimsenin yüzüne bakamaz oldu. Çünkü birinin yüzüne baktığında korkunç bir yüz görüyordu.

ABD'de yaşayan adam, 43 yaşında geçirdiği kafa travması, etkisini tam 12 yıl sonra korkunç bir hastalıkla ortaya çıkardı. 31 aydır bu korkunç ve son derece nadir hastalıkla boğuşan adam, kimsenin yüzüne bakamaz oldu. Tennessee'den Victor Sharrah, "The Lancet" dergisinde yayınlanan çığır açıcı bir araştırmaya göre herkesin kötü bir gülümsemeye sahipmiş gibi görünmesine neden olan "iblis yüzü" sendromu adı verilen son derece nadir bir durum nedeniyle her yerde canavarlar görmeye başladı. 59 yaşındaki Clarksville yerlisi, NBC haberlerine çarpık algı bozukluğunu anlatırken "Ne kadar korkutucu olduğunu hayal bile edemezsiniz" dedi.