Sakatlığı şok etkisi yaratmıştı! Icardi, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?

Galatasaray’ın Adana Demirspor’u 5-1 yendiği maçta sakatlanan Mauro Icardi’nin ligin 6.haftasındaki Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynamayacağı belli oldu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 4.hafta müsabakasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Adana Demirspor’u 5-1 yendi. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Kerem Aktürkoğlu, Semih Güler (kendi kalesine), Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı kaydetti.

MAURO ICARDI SAKATLANDI

Maçın ilk yarısında Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sağ üst arka adalesinde hissettiği ağrı sonucu oyundan çıkmış ve yerine Mauro Icardi girmişti. Galatasaray Kulübü yaptığı açıklamada Arjantinli golcünün çekilen MR sonucunda sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını açıkladı.

FENERBAHÇE DERBİSİNDE OYNAYACAK MI?

Golcü futbolcu 3 ila 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Son 3 sezondur takımın en skorer oyuncusu olan tecrübeli futbolcunun 15 Eylül’deki Çaykur Rizespor, 22 Eylül’deki Fenerbahçe ve 25 Eylül’deki PAOK maçlarında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Sonraki Haber