Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen maç! Real Madrid 2-0'dan döndü, Dortmund'u sahadan sildi! Vinicius Junior şov yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid ile Nuri Şahin’in teknik direktörlüğünü üstlendiği Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Real Madrid ilk yarısını 2-0 geride kapattı maçta rakibini 5-2 yendi. Müsabakaya 3 gol atan Vinicius Junior damga vurdu

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan grup maçlarıyla devam ediyor. Turnuvaya Club Brugge ve Celtic galibiyetleriyle 2’de 2 yaparak başlayan Borussia Dortmund ile Stutgart’ı yenen, Lille takımına ise yenilen Real Madrid 3.hafta müsabakasında kozlarını paylaştı.

DORTMUND İLK YARIYI 2-0 ÖNDE KAPATTI

İspanya’nın Madrid şehrindeki Estadio Santiago Bernabéu Stadyumu’nda oynanan müsabakada Alman ekibi, Donyell Malen ve Bynoe-Gittens'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

REAL MADRİD İKİNCİ YARIDA COŞTU

İkinci yarı itibarıyla baskısını artıran ev sahibi 60. dakikada Antonio Rüdiger ile farkı bire indirirken, 2 dakika sonra Vinicius Junior eşitlik golünü kaydetti. İkinci yarıda üstünlüğü elinden bırakmayan eflatun-beyazlılar, kalesinde gole izin vermezken 83. dakikada öne geçti. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Lucas Vazquez, sert şutla topu filelere gönderdi. 

VINICIUS JUNIOR ŞOV YAPTI

Vinicius Junior, kendi yarı alanından aldığı topla rakip yarı alanına girdi ve yay üzerinden yaptığı vuruşla dördüncü gole imza attı. Brezilyalı futbolcu uzatma dakikalarında fileleri havalandırarak hat-trick yaptı. Gol düellosuna sahne olan ve yüksek tempoda oynanan maçta 3 puanı alan Real Madrid, puanını 6'ya yükseltti.

ARDA SON ANLARDA OYUNA GİRDİ

Milli futbolcu Arda Güler, 90. dakikada oyuna girdi.

Sonraki Haber