Şampiyonlar Ligi’nde play-off heyecanı başlıyor! Manchester City- Real Madrid maçı ekran başına kilitleyecek

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play-off turu ilk maçları yarın oynanacak 4 maçla başlayacak. Günün dikkat çeken maçında Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, İlkay Gündoğan’ın formasını terlettiği Manchester City ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde lig aşamasının tamamlanmasının ardından heyecan play-off aşaması ile devam ediyor. Bu kapsamda play-off aşamasında yarın ve çarşamba günü ilk maçlar oynanacak. Rövanş mücadeleleri ise 18-19 Şubat tarihlerinde yapılacak.

MANCHESTER CITY- REAL MADRİD KARŞILAŞACAK

Play-off turunda en dikkat çekecek maçında İngiliz ekibi Manchester City ile İspanyol ekibi Real Madrid karşı karşıya gelecek.

Lig aşamasında 9-24. sırayı elde eden takımlar, play-off turunda karşılaşarak son 16 bileti almaya çalışacak.

"Devler Ligi"nde play-off turu ilk mücadelelerinin programı şöyle:

Yarın:

20.45 Brest (Fransa)-Paris Saint-Germain (Fransa) - Tabii Spor

23.00 Juventus (İtalya)-PSV (Hollanda) - TRT SPOR

23.00 Manchester City (İngiltere)-Real Madrid (İspanya) - Tabii Spor

23.00 Sporting (Portekiz)-Borussia Dortmund (Almanya) - Tabii Spor 1

12 Şubat Çarşamba:

20.45 Club Brugge (Belçika)-Atalanta (İtalya) - Tabii Spor

23.00 Celtic (İskoçya)-Bayern Münih (Almanya) - TRT 1

23.00 Feyenoord (Hollanda)-Milan (İtalya) - Tabii Spor 1

23.00 Monaco (Fransa)-Benfica (Portekiz) - Tabii Spor

Sonraki Haber