Samsun'da apartman dairesinde korkutan yangın

Samsun’un Havza ilçesinde yer alan bir apartman dairesinde çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Henüz nedeni bilinmeyen yangın kısa süre içinde büyüyerek bütün daireyi sardı. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler daireye balkondan girerek yangına müdahale etti.

Samsun’un Havza ilçesinde Medrese Mahallesi Vezirköprü Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın bir dairesinde çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın ekipleri müdahalesi ile kontrol altına alındı. 

EKİPLER YANGINA MÜDAHALE ETTİ

4 katlı binanın en üst katında, Furkan İnce’ye ait dairede henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Dairenin camlarından yükselen yoğun dumanı gören mahalle sakinleri, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı ekipler sevk edildi. Yangın sırasında evde bulunmayan Furkan İnce ve eşinin dairesine, itfaiye ekipleri balkondan girerek müdahale etti.

Yangının evin yatak odasında başladığı tespit edilirken, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle alevler diğer odalara sıçramadan kontrol altına alındı. Söndürme işleminin ardından yanan eşyalar daireden çıkarıldı ve içeride oluşan yoğun dumanın tahliyesi ile soğutma çalışmaları yapıldı. Yangında dairede maddi zarar meydana geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Sonraki Haber