Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan olay çıkış: “Fenerbahçeliler ortayı yaptı, ben de kafayı vurdum golü attım”

Süper Lig’in 9.haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecekleri maç öncesi yaptığı açıklamalarla gündem olan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Samsunspor Futbol Kulübü anonim şirkettir. Şirketin %100 hisseleri bana aittir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Madem Fenerbahçeliler ortayı yaptı, ben de kafayı vurdum golü attım! Bütün Türkiye bugün Samsunspor’u konuşuyor” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında Samsunspor, 20 Ekim Pazar günü evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan maç öncesi açıklamalarıyla adından söz ettiren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Radyo Gol’e açıklamalarda bulundu.

Yüksel Yıldırım, “Ben 1960 yılında doğdum, Samsunspor ise 1965 yılında kuruldu. Ben 5 yaşındayken Samsunspor kuruluyor. Benim bütün aile çevrem Fenerbahçe ve Galatasaray’ı tutarken sen neyi tutacaktın?” dedi.

"GALATASARAY'A SEMPATİZANLIĞIM VAR"

Yıldırım, “Evet Galatasaray sempatizanlığım var ama benim birinci takımım Samsunspor. Bunu her yerde göğsümü gererek söylüyorum. 3 büyüklerden de Galatasaray’ı desteklediğimi söyledim. Bunda yanlış bir şey mi var?” ifadelerini kullandı.

"NİYE BÖYLE YAPIYORSUNUZ?"

“Beni Türkiye’de Fenerbahçe düşmanı gibi göstermeye çalışıyorlar” ifadesini kullanan Yıldırım, “Niye böyle yapıyorsunuz? Ali Koç’u ben mi parklarda yuhalattım, ben mi istifa diye bağırttım? Fenerbahçeliler yapıyor! Galatasaraylılar gidiyor, 2 sene şampiyon olmuş Dursun Özbek’i göndermeye çalışıyor. Türkiye’de futbol anlayışı bu” ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN TÜRKİYE BUGÜN SAMSUNSPOR'U KONUŞUYOR"

Yıldırım şunları kaydetti:

“Samsunspor Futbol Kulübü anonim şirkettir. Şirketin %100 hisseleri bana aittir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Madem Fenerbahçeliler ortayı yaptı, ben de kafayı vurdum golü attım! Bütün Türkiye bugün Samsunspor’u konuşuyor..."

"GALATASARAY'I YENMEK İSTİYORUZ, YENECEĞİZ"

Yıldırım, "Biz Galatasaray'ı yenmek istiyoruz kardeşim! Yeneceğiz de. Bu kadar iddialı söylüyorum. Ben Galatasaray maçında da, aynı Fenerbahçe maçında verdiğim primi vereceğim" şeklinde konuştu.

"BUNLARI KONUŞALIM TÜRKİYE'DE"

Yıldırım şunları kaydetti:

"Fenerbahçe gidiyor bir oyuncuya 20 milyon veriyor, benim bütün yıldaki futbolcu bütçem 15 milyon. Fenerbahçe her maça özel uçakla gidiyor, ben gitmiyorum. Fenerbahçe'nin 200-300 milyon Euro borcu var, benim 0 borcum var. Neden ben bankaların kucağına oturmamışım, onlar oturmuş? Bunları konuşalım Türkiye'de!"

"MOURINHO'NUN GELECEK OLMASI HEYECANLANDIRIYOR"

Ahmet Konanç'ın "Samsun'a Okan Buruk'un mu gelmesi sizi daha çok heyecanlandırıyor yoksa Jose Mourinho'nun gelecek olması mı?" sorusuna yanıt veren Yıldırım,  "Mourinho'nun gelecek olması. Okan Buruk bizden biri. Başarılı bir hoca ama başarısı Türkiye'de. Jose Mourinho'yu dünyada herkes tanıyor..." dedi.

Sonraki Haber