Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis’ten Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri! Taraftara dikkat çekti

Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis, Süper Lig’in 9.haftasında Fenerbahçe’yi ağırlayacakları maç ve sarı- lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho hakkında konuştu.

Süper Lig’de 8 hafta sonunda 6 galibiyet ve 2 yenilgi alan Samsunspor, 18 puanla 22 puanlı lider Galatasaray’ın ardından 2.sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlı takım 20 Ekim Pazar günü saat 20.00’de Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Bu maç öncesi Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis, A Spor’a açıklamalarda bulundu.

Thomas Reis, “Burası, hoca olarak yurt dışındaki ilk tecrübem. Güzel bir şehirdeyiz, eşim de burada olmaktan çok mutlu” dedi.

"TARAFTARIMIZ STADI DOLDURACAK VE ÇOK GÜZEL BİR ATMOSFER OLACAK"

Fenerbahçe maçına değinen Reis, “Taraftarımız, Fenerbahçe maçında stadı dolduracak ve çok güzel bir atmosfer olacak. Bu maç için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

"MOURINHO'YA RAKİP OLMAKTAN MUTLUYUM"

José Mourinho hakkında konuşan Reis, “José Mourinho gibi dünyaca ünlü bir teknik adama karşı rakip olmaktan çok mutluyum, onun stilini çok beğeniyorum” ifadelerini kullandı.

"KENDİ OYUNUMUZU SAHAYA YANSITMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

“Fenerbahçe'ye özel bir önlem almayı düşünmüyorum” diyen Reis, “Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak bu maça da öyle hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber