SGK 13 bankayla anlaştı! Emekliye özel indirim ve ayrıcalık geliyor

Sosyal Güvenlik Kurumu ile 13 banka, “2024 Emekliler Yılı” kapsamında iş birliğine imza attı. Banka ve kredi kartı kullanan emeklilere özel indirim ve ayrıcalık sunma konusunda uzlaşıya varıldı. 81 ildeki 4 bin 123 firma, emekliye avantaj sağlamak için hazır.

“Bugün pek çok alanda emeklilerimize yönelik indirim, kolaylık, avantaj, fırsatları oluşturduk.” dedi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile 13 banka iş birliği yaptı. İmzalar atıldı. Banka ve kredi kartı kullanan emeklilere özel fırsat kapısı aralandı. “81 ilimizde 4 bin 123 firma ile indirim-avantaj protokolü yapıldı. Emekli dijital kimlik kartları da oluşturduk.” cümleleriyle sözlerine devam etti Aydın.

Protokol töreni, Sosyal Güvenlik Kurumu Erdoğan Özen Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emeklilerin tüm bu kolaylıkları takip edebileceği sistemi anlattı.

“Emekliler.gov.tr diye bir sitemizi de hayata geçirdik. Oraya da girdiğinizde göreceksiniz ki nerede, hangi firma tarafından emeklilerimize nasıl bir avantaj, nasıl bir fırsat, nasıl bir kolaylık sağlandığını girdiğinizde göreceksiniz.” cümlelerine yer verdi.

Bankalar, banka ve kredi kartı kullanan emeklilere özel indirim, fırsat, promosyon ve kampanya imkanı sağlayacak.

Sonraki Haber