Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya nişanlanıyor! Dizideki kardeşi Gizem Güven açıkladı

Sihirli Annem dizisinde Çilek karakteri ile seyirci karşısına çıkan ve şimdilerde kameralardan uzak bir yaşam süren Zeynep Özkaya, geçtiğimiz günlerde sevgilisinden evlenme teklifi almıştı. Son olarak Özkaya, 'Selena' dizisinde rol alan arkadaşları Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş ile buluştu. Güven Instagram'da paylaştığı fotoğrafla Özkaya'nın nişanlanacağını duyurdu.

Yayınlandığı dönemde büyük yankı uyandıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Çilek' rolüyle hafızalara kazınan  Zeynep Özkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 

EVLENME TEKLİFİ ALMIŞTI

26 yaşında olan Zeynep Özkaya 25 Ağustos tarihinde sevgilisinden evlenme teklifi almıştı. Özkaya o anları Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

"HAYATIMIN EN HEYECANLI VE GÜZEL GÜNÜYDÜ"

Instagram hesabından paylaşım yapan Zeynep Özkaya, "Hayatımın en heyecanlı ve güzel günüydü gördüğünüz gibi arkadaşımın doğum gününe geldiğime o kadar eminim ki pasta benim değil diyorum inatla. Kimse bana en ufak bir şey bile çaktırmadı o kadar büyük bir sürpriz oldu ki hala inanamıyorum." demişti.

DİZİDEKİ KARDEŞLERİYLE BULUŞTU

Zeynep Özkaya ile Dilara Kurtulmuş ve Gizem Güven buluştu. Sihirli Annem dizisinde kardeşi canlandıran Gizem Güven o anları Instagram hesabından paylaştı. Instagram hesabından paylaşım yapan Gizem Güven not düşmeyi de ihmal etmedi. 

NİŞANLANIYOR

Gizem Güven'in paylaştığı nota göre Sihirli Annem dizisindeki Çilek nişanlanıyor. Üç arkadaş birlikte elbise bakmaya gitti.

Sonraki Haber