Simge Sağın'dan Şahan Gökbakar'ın Acun Ilıcalı taklidine bomba yorum! Simge Sağın Acun Ilıcalı için ne dedi?

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenlemiş ve Türk futbolunda Galatasaray'ı koruyan bir yapı olduğunu iddia etmişti. Komedyen Şahan Gökbakar'ın Acun Ilıcalı taklidinden sonra Simge Sağın'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Simge Sağın Acun Ilıcalı için ne dedi?

This browser does not support the video element.

Fenerbahçe ve Galatasaray camiları arasında geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı'nın basın toplantısıyla birlikte başlayan "Yapı" tartışması hız kesmeden devam ediyor. 

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Şükrü Saraçoğlu'nda düzenlediği basın toplantısında Türk futboluna dair dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Ilıcalı'nın açıklamaları arasındaki "Galatasaray'ı koruyan yapı" konusu ise tartışmalara neden oldu. 

Galatasaray cephesinden de bu iddialara sert yanıt gelirken, sarı kırmızılı renklere gönül verdiği bilinen komedyen Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabı üzerinden Ilıcalı'nın bu açıklamalarını ti'ye alan bir video yayınladı. 

SİMGE SAĞIN'DAN YORUM GELDİ 

Söz konusu videoya bir başka Galatasaraylı isim Simge Sağın'dan da yorum gecikmedi. Sağın, "Ne yapıymış be arkadaş" diyerek Gökbakar'ın videosuna destek verdi. 

İşte o yorum: 

Sonraki Haber