Sosyal medya savaşı! Icardi'den Jose Mourinho'yu kızdıracak paylaşım!
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’yu kızdıracak bir sosyal medya paylaşımında bulundu.
Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, sosyal medya hesabından Galatasaray’ın Gaziantep FK’yı deplasmanda 1-0 yendiği maçta topun Davinson Sanchez’in eline çarptığı pozisyonu paylaşmıştı.
Mourinho paylaşımında, “Geçen Pazar biten Hentbol Dünya Kupasında Portekiz'im muhteşem bir şekilde yarı finale yükseldi ve böyle bir başarıdan ve ülkemizin gençliği üzerinde yaratacakları etki için tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
ICARDI'DEN ART ARDA PAYLAŞIMLAR
Portekizli teknik adamın bu paylaşımıma Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’den yanıt geldi. Icardi, Galatasaray’ın Fenerbahçe derbisi sonrası Jose Mourinho’nun kitabına gönderme yaptığı “The Crying One” paylaşımını Instagram’ın hikaye kısmında paylaştı.
Icardi bir başka paylaşımında ise geçen sezon oynanan maçta Tadic’in ceza sahası içinde topun eline çarptığı fotoğrafı paylaştı.