Sürücüler dikkat! Bakanlık duyurdu: TEM Otoyolu'nda heyelan meydana geldi! Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yoğun yağış nedeniyle Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda da meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara - İstanbul yönünün trafiğe kapandığını açıkladı.

Türkiye’nin birçok ili sağanak yağışların meydana getirdiği sellerle mücadele ederken heyelanlar da yaşandı. Bugün Bolu Dağı Tüneli’nin ardından TEM Otoyolu'nda da heyelan meydana geldi. Konuya ilişkin olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı.

İSTANBUL- ANKARA YÖNÜ TRAFİĞE KAPANDI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, TEM Otoyolu'nda da meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara - İstanbul yönünün trafiğe kapandığı bildirildi.

ALTERNATİF YOL TAVSİYESİ

Açıklamada, Ankara'dan İstanbul'a gidecek olan sürücülerin, Ankara - Eskişehir - Bilecik - Sakarya istikametini kullanmaları gerektiği bilgisine yer verildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yoğun yağıştan dolayı Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda da meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapanmıştır. Ankara'dan İstanbul'a gidecek olan sürücülerin, Ankara - Eskişehir - Bilecik - Sakarya istikametini kullanmaları gerekmektedir.”

Sonraki Haber