Tablet kutusunu açtığı videoyla bir döneme damga vurmuştu! Tarzı ve giyimiyle çok konuşulan Tablet Reis açıklama yaptı: “İnsanlar beni yanlış anladı”

İnternet üzerinden aldığı tabletin kutusunu açınca içinden salatalık çıkan Onurcan Güzel, paylaştığı videoyla ‘Tablet Reis’ labakıyla ünlenmişti. Tarz değişikliğine giden Onurcan Güzel, son halinin gündem olmasının ardından yaptığı açıklamada, ”Biliyorsunuz ki fotoğraf attım. İnsanlar da beni yanlış anladı. Hayır arkadaşlar, ben sadece Gothic tarz takılıyorum. Hepsi bu kadar” dedi.

Türkiye’de bir döneme vuran isimlerden biri de Onurcan Güzel isimli genç oldu. İnternet üzerinden satın aldığı tabletin kutusundan salatalık çıkan Güzel, videodaki tepkisiyle çok konuşulmuştu. Daha sonra Tablet Reis lakabıyla ünlenen Güzel, sosyal medya hesabından yeni tarzını gösteren fotoğraflar paylaşmıştı.

“SADECE GOTHIC TARZ TAKILIYORUM”

Saç şekli, takıları ve giyimiyle dikkatleri üzerine çeken Güzel, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Güzel, "Şu an şu açıklamayı yapmak zorundayım" ifadesini kullandığı videoda, “Twitter'ım yok maalesef, kullanmıyorum. Biliyorsunuz ki fotoğraf attım. İnsanlar da beni yanlış anladı. Hayır arkadaşlar, ben sadece Gothic tarz takılıyorum. Hepsi bu kadar" diye konuştu.

Sonraki Haber