Tanju Özcan’dan dikkat çeken sözler: Eylül 2022'de Akşener'e ‘masadan kalkın' dedim

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında "Ben 8 ay önce Meral Hanıma gidip söyledim ‘Abla bu masadan kalkın, yanlış yapıyorsunuz çok büyük sıkıntı çekeceksiniz’ dediğimde İYİ Parti’nin oyu yüzde 15-16 bandındaydı." ifadelerine yer verdi.

This browser does not support the video element.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Yüksel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. 

"ABLA BU MASADAN KALKIN, YANLIŞ YAPIYORSUNUZ ÇOK BÜYÜK SIKINTI ÇEKECEKSİNİZ"
Özcan "Bu çıkışlardan sonra İYİ Parti’nin oyu yüzde 8’e düştü, ben 8 ay önce Meral Hanıma gidip söyledim ‘Abla bu masadan kalkın, yanlış yapıyorsunuz çok büyük sıkıntı çekeceksiniz’ dediğimde İYİ Parti’nin oyu yüzde 15-16 bandındaydı. Geçici ihraç olduğum dönemde söyledim. Bizimkilere (CHP'ye) itfaiye binası açılışı için davette bulundum, gelmediler. Ben de Akşener'e davette bulundum, geldi. Orada da düşüncelerimi paylaştım. Altılı masa Kılıçdaroğlu'nu aday gösterecek, oy çoğunluğu Kılıçdaroğlu'nda. Burada herkese eşit oy verdi. Bunun sonucunda HDP aday çıkarmayarak en büyük darbeyi size vuracak. CHP seçmeni 'Siz HDP ile kolkolasınız' denmesine alıştı. Bunu CHP'nin iyiliği için de söyledim. İYİ Parti yüzde 18 oy alsaydı CHP zarar görmezdi, Cumhur İttifakı zarar görürdü." dedi.

Sonraki Haber