Tarkan, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni albümünün tarihini ve adını duyurdu

Tarkan, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni albümünün detaylarını sevenleri ile paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tarkan yeni albümünün çıkış tarihini ve adını açıkladı. İşte detaylar...

Tarkan, son yıllarda "Geççek" ve "Son Durak" adlı şarkılarıyla gündem olmuştu. Son olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında yazdığı "Sen Rahat Uyu" adlı marş ile adından söz ettiren Tarkan'dan geçtiğimiz aylarda sevenlerini çok mutlu edecek yeni albüm müjdesi gelmişti. 

"GECE GÜNDÜZ STÜDYODAYIZ"

Tarkan, yeni albümünü “Biliyorum ‘artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar’ diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız" sözleriyle müjdelemişti. Ardından geçtiğimiz aylarda stüdyoda albüm hazırlığı yaptığı anları paylaşan Tarkan, "Albümün mixleri için Utku Ünsal kardeşimle gece gündüz stüdyolardayız. Az kaldı" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

14 HAZİRAN'DA ÇIKIYOR

Yeni albümünü 2024 yazından sevenlerine kavuşturmak için gece gündüz çalıştığını ifade eden Tarkan Tevetoğlu'ndan beklenen paylaşım geldi. Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile  "Kuantum 51" adlı yeni albümünü çıkış tarihini de "Yeni albümüm 14 Haziran’da sizlerle" sözleriyle duyurdu.

Sonraki Haber