Tavırlarıyla Fenerbahçe taraftarını çıldırtmıştı! O isim takımla çalıştı

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho’nun kadroda düşünmediği Ryan Kent, Samsunspor maçı hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Takımdan gitmemesiyle taraftarın kızdıran yıldız futbolcunun antrenmanda görülmesi dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig’de ilk 8 haftanın 1 haftasını BAY geçen Fenerbahçe, 7 maçlık periyodu 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle tamamladı. Milli takımlar için verilen arada, milli takıma giden futbolculardan yoksun olan Fenerbahçe’de Samsunspor maçı mesaisi başladı.  

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core çalışmaları ile başladı. Ardından sahada ısınma, çabukluk ve pas çalışmaları yapan futbolcular, dar alanda yapılan çift kale maçlarla antrenmanı tamamladı.

KENT ANTRENMANDA TAKIMLA ÇALIŞTI

Öte yandan Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden paylaştığı antrenman fotoğraflarında Jose Mourinho’nun kadroda düşünmemesine karşın takımda kalan Ryan Kent’in olması dikkat çekti. Uzun süredir paylaşılan antrenman fotoğraflarında yer almayan Kent uzun bir süre sonra görüldü.

AVRUPA LİGİ KADROSUNDA ADI YOK

Süper Lig kadrosunda ismi bulunan futbolcu, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna da alınmadı.

FENERBAHÇE GÖNDERMEK İSTİYOR

Geçen sezonun devre arasından bu yana Fenerbahçe’nin göndermek istediği Kent, sarı-lacivertli takımdan ayrılmak konusunda zorluk çıkarıyor. Taraftarın da takımda görmek istemediği Kent'i Ali Koç yönetimi devre arasında göndererek yabancı kontenjanında yer açmayı planlıyor.

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 2.7 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki Kent, forma giydiği 19 maçta 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Sonraki Haber