Tek bir seslenişle enkaz altındaki çocuğa umut oldu! Pedagog Serap Özbey Sarı, kurtarma öyküsünü tv100'e anlattı

tv100 muhabiri Ebru Balıkçı, tek bir seslenişle enkaz altından Yiğit isimli bir çocuğu sağ olarak kurtaran Pedagog Serap Özbey Sarı ile özel bir söyleşi yaptı. Enkaz altında Yiğit’e masallar ve hikayeler anlattığını belirten Pedagog Sarı, kurtarma öyküsünü tv100’de anlattı.

tv100 canlı yayınında tv100 muhabiri Ebru Balıkçı, kurtarma öyküsüne imza atan Pedagog Serap Özbey Sarı ile özel bir söyleşi yaptı. tek bir seslenişle enkaz altından Yiğit isimli bir çocuğu sağ olarak kurtaran Pedagog Serap Özbey Sarı, kurtarma öyküsünü tv100 canlı yayınında anlattı.

“ANNECİĞİM SESİ Mİ DUYUYOR MUSUN?”

Pedagog Serap Özbey Sarı, “Çok defa seslendim. İlk önce ilk seslendiğim zaman ‘Sesimi duyuyor musun bir tanem, anneciğim sesi mi duyuyor musun?’ diyerek seslendim. İlk tepki ve sesi o zaman verdi zaten. Aradan 12 saat hiç ses vermedi ama biz hiçbir şekilde umutlarımı yitirmedik” dedi.

“SABAHA KADAR CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK”

Haberin Devamı

Enkaz altında Yiğit’e masallar ve hikayeler anlattığını belirten Pedagog Sarı, “Sabaha karşı tekrar enkazın üst kısmına madencilerle sabaha kadar canla başla çalıştık. O sırada artık hep beraber son çırpınışımızdı. Ses vermezse maalesef başka enkaza doğru yol alacaktık” ifadelerini kullandı.

Sarı, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

Yiğit’e ‘Yanına gelmeni istiyorsan, yakınındaki bir şeyi hızlıca vur anneciğim’ dedim ve vurdu. Biz de çığlık çığlığa ağlayarak birbirimize sarılmaya başladık.

Duygu dolu sözlerin ardından tv100 Muhabiri Ebru Balıkçı ise duygularına hakim olamadı.

Sonraki Haber