Tekirdağ'da seyir halindeki araç aniden alev aldı! Araç sahibi canını zor kurtardı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde seyir halinde ilerleyen otomobil aniden alev alev yanmaya başladı. Nedeni henüz tespit edilemeyen yangın, ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler tarafından kontrol altına alındı.

This browser does not support the video element.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde seyir halinde ilerlerken aniden alev alan otomobil panik ve endişeye neden oldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. 

ARAÇ İÇİNDEKİ VATANDAŞLAR CANLARINI ZOR KURTARDI

Olay, ilçeye bağlı 100. Yıl Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre,  otomobil ışıklara yaklaştığı sırada henüz belirlenemeyen bir sebeple alev aldı. Araçta bulunan kişiler, paniğe kapılarak hızla dışarı çıktı ve yangın tüpü ile alevleri söndürmeye çalıştı. Bu esnada, arkadan gelen bir başka otomobil ani fren yaparak arkasındaki tır ile çarpıştı.

İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangını kontrol altına aldı. Yangın sonucu araçta maddi hasar oluşurken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı ve araç yangını ile ilgili inceleme başlattı.

Sonraki Haber