Transfer

River Plate Galatasaray’ın yıldızı için geliyor

Galatasaray’da bu sezon gösterdiği performansla eleştiri almaya başlayan Mauro Icardi’ye, Arjantin devi River Plate talip oldu.

İstediği maaş ve sözleşme ortaya çıktı

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nijeryalı sağ bek oyuncunun sözleşme uzatıp uzatmayacağı merak edilirken istediği maaş ve sözleşme ortaya çıktı.

Real Madrid, Sánchez'i istiyor

İspanya'nın dev kulüpleri arasında yer alan Real Madrid hakkında Galatasaray taraftarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre sarı kırmızılılar, Galatasaray'ın 18 milyon euroluk yıldızı Davinson Sánchez için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Arda Güler, Fenerbahçe’ye para kazandıracak!

İspanyol ekibi Real Madrid’de forma giyen Arda Güler, bu sezon 15 maç oynaması durumunda Fenerbahçe’ye bonservis bedeli kazandırabilir.

Liverpool milli yıldızı istiyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un teknik direktörü Arne Slot, Portekiz ekibi Benfica’da forma giyen milli futbolcu Orkun Kökçü’nün transfer edilmesini istiyor.

Galatasaray Osimhen'in bonservisini alacak mı?

Galatasaray’ın Napoli’den kiraladığı Nijeryalı orta saha oyuncusu Victor Osimhen’in bonservisini alıp almayacağı merak edilirken İtalyan spor muhabiri Rudy Galetti, sarı-kırmızılı kulübün transfere ilişkin kararını açıkladı.

Beşiktaş transferde atağa kalktı!

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlı takım devre arasında Galatasaray’ın transfer edemediği yıldız futbolcu için harekete geçecek. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un onay verdiği yıldız futbolcunun transferini bitirmek için dünya deviyle masaya oturacak.

Icardi dünya devine transfer olmaya sıcak bakıyor

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sevgilisi Wanda Nara ile barışan Icardi’nin dünya devine transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.

Yıldız futbolcu Fenerbahçe’den gitmek istiyor!

Fenerbahçe’de beklenmedik bir ayrılık yaşanabilir. Sarı-lacivertli taraftarların çok sevdiği yıldız futbolcunun devre arasında takımdan ayrılma durumu bulunurken transfer çalışmaları da şimdiden başladı.

Osimhen’i transfer etme kararı aldılar!

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Victor Osimhen hakkında çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Dünya devi Osimhen’i transfer etme kararı aldı. 81 milyon euroluk serbest kalma bedeli ve Osimhen’in tutumu transferde belirleyici olacak.

Fenerbahçe’den büyük operasyon!

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde Real Madrid’e sattığı Arda Güler’i kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçti.