Sefirin Kızı’nın Zehra’sı Cemre Öktem'i estetiksiz haliyle tanıyamayacaksınız!

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde yer aldığı Star TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı’nda Zehra karakterine can veren ünlü oyuncu Cemre Öktem'i estetiksiz haliyle tanıyamayacaksınız! Öktem'in önceki hali inanılır gibi değil...

Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erdal Küçükkömürcü, Hivda Zizan Alp ve Edip Tepeli'nin yer aldığı Star TV'nin merakla izlenen dizisi Sefirin Kızı izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. 

Seyirciyi Star TV ekranlarına kilitleyen dizi, olay örgüsü kadar oyuncu kadrosuyla da sosyal medyada merak konusu oldu.

Dizide Sancar Efe'nin kızkardeşi Zehra karakterine can veren ünlü oyuncu Cemre Öktem'in estetiksiz hali ise, görenleri şaşırttı. Güzel oyuncunun eski halinden adeta eser yok..

Haberin Devamı

İşte Sefirin Kızı'nın Zehra'sının inanılmaz değişimi!

Cemre Öktem Kimdir?

Haberin Devamı

Cemre Öktem, 1 Ocak 1994 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Cemre Öktem Oğlak burcudur.

Cemre Öktem eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Cemre Öktem, liseden mevzun olduktan sonra oyunculuk dersleri almıştır. Ekran tecrübesini ilk olarak 2016 senesinde yayınlanan “Aşk ve Mavi” dizisinde edinen Cemre Öktem, canlandırdığı “Gülsüm” karakteriyle çok sevilmiştir.

“Aşk ve Mavi” dizisinde üç sezon boyunca rolünü başarıyla devam ettiren Cemre Öktem, bu sene Star Tv ekranlarına yeni yayınlanmaya başlayan “Sefirin Kızı” dizisi ile yeniden izleyicisiyle buluşmuş ve dizideki performansıyla izleyicisinden tam not almıştır.

Haberin Devamı

Sonraki Haber