Türk futbolunun efsanesi Tugay Kerimoğlu geri döndü! Yeni takımına çok şaşıracaksınız! İşte görevi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti futbol ekiplerinden Miracle Değirmenlik Spor Kulübü, sportif direktörlük görevine Türk futbolunun simge isimlerinden eski futbolcu Tugay Kerimoğlu’nu getirdi.

Galatasaray ve Türk futbolunun simge isimlerinden eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu yeniden futbol yöneticiliğine dönüyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti futbol takımlarından Miracle Değirmenlik Spor Kulübü, sportif direktörlük pozisyonu için eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu ile anlaşma sağladı.

KKTC’YE GİDECEK

Kulüp Başkanı Hakan Törehan ile görüşen Kerimoğlu, yarın KKTC'ye gidecek. Son görüşmenin ardından resmi imzayı atacak olan Tugay Kerimoğlu, ardından görevine başlayacak.

TUGAY KERİMOĞLU'NUN KARİYERİ

24 Ağustos 1970'de Trabzon'da doğan ve bordo mavilin kulübün altyapısında büyüyen Tugay, 1987'de Galatasaray'a geldi. O sezon; henüz 17 yaşında Galatasaray forması giydi. Tam 12 yıl boyunca Galatasaray'da oynayan Tugay, 6 kez Türkiye Ligi şampiyonluğu, 4 kez Türkiye Kupası kazandı.

Kerimoğlu, 1990-2007 yılları arasında Türkiye A Milli Futbol Takımı forması giydi. 139 kez milli takımlara çağrılan Tugay, 94 kez Türkiye A Milli takım formasını giydi ve 2 de gol attı.

Sonraki Haber