Türkiye biletini aldı, o tarihte ülkemize giriş yapacak... Son hazırlıklarını yapıyor. İstanbul, Kocaeli, Yalova değil asıl bomba uyarı Bursa'ya

Meteorolojik kaynaklar tarafından Afrika sıcak hava dalgası hakkında yeni bilgilendirme yapıldı. İstanbul, Kocaeli veya Yalova değil ama Bursa hakkında bomba uyarılar var. Vatandaşlar heyecanlanacak. Ama önlem de gerekiyor.

Türkiye'de hava durumu dengesiz seyretmeye devam ediyor. Son aktarılan bilgilere göre bir süreden bu yana Balkan soğuklarıyla mücadele eden Afrika sıcakları sonunda yarışı kazandı ve 20 Ekim'den sonra ülkemize giriş yapacak. 20 Ekim ile 24 Ekim arasında havalar sıcak olması bekleniyor.

 İSTANBUL, KOCAELİ VE YALOVA DEĞİL AMA BURSA HAKKINDA BOMBA UYARI

Hava Forum tarafından ise İstanbul, Kocaeli veya Yalova değil ama Bursa hakkında bomba uyarılar var. Vatandaşlar heyecanlanacak. Ama önlem de gerekiyor. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Marmara ve Karadeniz'de poyraz aktif... Güzel üflüyor ve serinletiyor. Üşütür de dikkatli olun... Bu esnada Afrika ise Türkiye biletini almış sırasını bekliyor. Örneğin, Bursa'da çarşamba gündüz sıcaklık 16-17 derece olacak. Hafta sonu ise 30 derecelere fırlayacak..." 

Haberin Devamı

Sonraki Haber