Türkiye için korkunç demir zincir uyarısı... Gerim gerim gerilmeye devam ediyor... Eğer patlarsa çok fena olacak

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye için "hayali demir zincir" uyarısı yapıldı. Türkiye ve Afrika arasında görülen demir zincirin patlaması durumunda sıcaklıkların Türkiye'de aniden zirve yapacağı değerlendirmesinde bulunuluyor.

Türkiye'de bir türlü gelmeyen sıcaklıkların haziran ayının son haftalarına doğru artık tüm yurdu etkisi altına alması bekleniyor. Meteorolojik kaynaklar da Türkiye'nin hava durumu hakkında sık sık yeni bilgilendirmede bulunuyor. Ancak Türkiye hakkında son yapılan bilgilendirme hayli dikkat çekti. 

DEMİR ZİNCİR UYARISI! 

Hava Forum tarafından yapılan değerlendirmede Türkiye'nin Afrika sıcaklıklarının önünde bir demir zincir olduğu ve bu zincirin kırılması durumunda çok sıcak havaların bizi beklediği ifade edildi. Şu ifadelere yer verildi: 

"Afrika, cayır cayır yanıyor. Türkiye açık zincir var, bu zincir Afrika'nın tertibatını engelliyor. Haziran ayında da bu zincirin dayanması bekleniyor. Ancak Temmuz'a kurucuları mı, zor. Zincir patlarsa tabiri caizse biz de patlarız, icrae 40-45 dereceler hücum eder..."

Haberin Devamı

Sonraki Haber