Türkiye için resmen kıyamet haberi şimdi geldi.. Eğer böyle bir şey olursa sonumuz olacak. 3. ve 4. reaktörlere patlayıcı yerleştirildi

Türkiye için resmen kıyamet haberi geldi. Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan bilgiye göre n Zaporijya nükleer santralinin 3. ve 4. reaktörlerine patlayıcı yerleştirildi. Patlaması durumunda rüzgar Türkiye yönüne doğru esecek. Bu bizim için felaket demek.

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş çeşitli yönleriyle yakın coğrafyasını etkilemeye devam ediyor. Savaş hakkında ürkütücü bir bilgi daha geldi. Üstelik bu sefer Türkiye'nin de etkilenme ihtimali var. 

"3. VE 4. REAKTÖRLERE PATLAMA YERLEŞTİRİLDİ" 

Hava Forum tarafından yapılan bir paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Ukrayna, Rusya'nın Zaporijya nükleer santralinin 3. ve 4. reaktörlerine patlayıcı yerleştirdiğini bildirirken aynı iddiaları Rusya, Ukrayna için ifade ediyor. Olası patlamada meteorolojik koşullar Türkiye'nin aleyhine,tam bize doğru esen rüzgar var. Umarız böyle bir şey olmaz..." 

TÜRKİYE DE ETKİLENECEK

Haberin Devamı

Reaktörlerin patlaması durumunda meteorolojik açıdan Türkiye'nin de etkileneceği ve ülkemize radyasyon bulutları gelebileceği ifad ediliyor. Yağmurla birlikte de radyasyon toprağa karışacak. 

Sonraki Haber