Türkiye ve dünya için hayli dehşetli ağustos ayı uyarısı... Araştırmacılar bile defterindeki notları sildi. Yeni açıklama var

Meteorolojik kaynaklardan el nino hava olaylarıyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Kaynaklar, el nino hava olaylarının süper el nino olma yolunda ilerlediğini açıkladı. Ağustos ayında dünyayı bir süper el nino bekliyor olabilir.

Meteorolojik kaynaklardan hava durumuna ilişkina yapılan açıklamalar sıklaşmaya başladı. Çünkü bunun arkasında çok önemli bir neden var. Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre el nino hava olayları süper el nino olma yolunda hızla ilerliyor. 

AĞUSTOS AYI ÇOK ÖNEMLİ 

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan yeni bilgilere göre önümüzdeki ağustos ayı çok büyük bir önem taşıyor. Önümüzdeki ağustos ayında süper el ninonun etkilerini görebileceğiz. Bu da aşırı sıcaklık ve aşırı yağışlar anlamına geliyor. 

GELİŞMELER TAKİP EDİLİYOR

Haberin Devamı

Hava Forum tarafından söz konusu olay hakkında yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: "Tehlike büyüyor. El Nino, Süper El Nino olma yolunda ilerliyor. Denizler çok ısındı. Ağustos yerleşimi Süper El Nino yaşanabilir. Gelişmeleri takip ediyoruz..." 

** Haber fotoğrafları Hava Forum sayfasına aittir. 

Sonraki Haber