Türkiye'de "dur" diyecek! Artık kesin mi kesinleşti. Çarşamba gecesi biz uyurken gelecek, perşembe sabahı her yeri saracak

Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan son değerlendirmeye göre Balkanlar üzerinden yurdumuza doğru gelen soğuk hava dalgasının çarşamba günü gece saatlerinde biz uyurken yurdumuza girmesine kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi.

Türkiye'de sıcak havalar anlamında kötü gidişat devam ediyor. Yaklaşık 4 aydan bu yana süren kuraklık yerini bir türlü düzenli yağışlara bırakmıyor. 

KÖTÜ GİDİŞATA BALKANLAR "DUR" DİYECEK

Meteorolojik kaynaklar tarafından güncel olarak aktarılan son bilgiye göre ise Türkiye'de sıcaklar konusunda uzun zamandan bu yana devam eden kötü gidişata Balkan soğukları tarafından "Dur" denilecek. 

Balkanlar üzerinden yurdumuza doğru gelen soğuk hava dalgasının çarşamba günü gece saatlerinde biz uyurken yurdumuza girmesine kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

HAVA FORUM DA PAYLAŞTI

Hava Forum tarafından da konu hakkında yapılan paylaşımda, "Bu kötü gidişata Balkanlar "DUR" demek istiyor. Çarşamba gecesi Balkanlar'dan soğuk ve yağışlı hava dalgası geliyor..." ifadelerine yer verildi. 

Sonraki Haber