Türkiye'de salıdan itibaren doğrudan başlayacak. Pazartesinden sonra herkes hazır olsun
Meteoroloji sitesi Hava Forum Türkiye'de salı gününden itibaren doğrudan etkisini sert bir şekilde göstermesi beklenen sistem hakkında vatandaşlara flaş uyarı yaptı.
Türkiye'de yeni hafta ile birlikte hava olaylarında da ciddi değişiklikler meydana gelmesi bekleniyor... Meteoroloji sitesi Hava Forum da beklenen bu değişikliklerle ilgili flaş bir uyarı gerçekleştirdi.
SALI GÜNÜNDEN SONRA DOĞRUDAN DEĞİŞMESİ BEKLENİYOR
Hava Forum'un aktardığı bilgiye göre Türkiye'de salı gününden itibaren yoğun bir sistem girişi olacak. Doğrudan gelecek sistem birçok ilimizi de kısa süre içerisinde etkisi altına alacak.
PAZARTESİNDEN SONRA HERKES HAZIR OLSUN
Konu hakkında yapılan paylaşımda, "Kocaeli Kartepe'de 2 günde 40 cm kar eridi. Bu hafta sonu 30 cm daha eriyecek. Hafta sonu 23-25 derecelerde! Salıdan itibaren ise öyle bir değişim var ki doğrudan yoğun kar başlayacak. Hafta ortası itibarıyla -5 derecelerle 80 cm yeni kar alabilir! Böyle bir hafta işte" ifadelerine yer verildi.