Türkiye'deki bu kentlere acil uyarı yapıldı... Sizi yerinizden sinirden hop oturtup hop kaldıracak. 2 Ağustos'ta geliyor

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya ve Düzce'ye acil bir uyarı yapıldı. Söz konusu uyarıda 2 Ağustos'ta Türkiye'de etkili olacak "Eyyam-ı Bahur'un" detaylarına yer verildi.

Türkiye'de Afrika sıcak hava dalgasının ardından Balkan soğukları etkili oldu. Balkan soğukları başta İstanbul olmak üzere birçok ilimizde serinleme yarattı. Vatandaşlar tam havadan memnun kalmışken, meteorolojik kaynaklardan yeni bir haber geldi. 

BU ŞEHİRLER TEK TEK UYARILDI 

Meteorolojik kaynaklar tarafından kıyı şeridindeki illerimiz İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Düzce'ye yönelik önemli uyarı yapıldı. 2 Ağustos'ta gelecek "Eyyam-ı Bahur" sıcakları bu illerimizde önemli bir etki yaratacak. 

"SICAKTAN SONRA NEM FAZLA OLACAK"

Haberin Devamı

Hava Forum tarafından bu sıcaklar hakkındaki paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "ahminlere göre Eyyam-ı Bahur sıcakları 2 Ağustos Çarşamba'dan itibaren etkili olacak. İstanbul gibi sahil şeritlerinde yer alan şehirlerde bu kez sıcaktan sonra nem fazla olacak. Bunaltıcı hava yaşanacak. Gelişmeleri takip ediyoruz... 

Sonraki Haber