Türkiye'nin 1 ay önceki kabusu yeniden ülkeye girmek istiyor. Kapıyı zorlamaya başladı, girerse bizi perişan eder. Felaket haber şimdi geldi

Türkiye'ye 1 ay önce kabusu yaşatan Afrika sıcakları yeniden Türkiye'ye doğru atak yapmak istiyor. Meteorolojik kaynaklar, Afrika sıcaklarının ülkeye girmesi durumunda yağışların hayal olacağını ve sıcaklık değerlerinin yeniden 30 dereceleri göreceğini belirtti.

Türkiye bu sene, diğer ülkeler gibi tarihi bir yaz dönemi geçirdi. Özellikle Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu illerimizde yaşayan vatandaşlar sıcaklar nedeniyle zor anlar yaşadı. Meteorolojik kaynaklardan son gelen bir haber ise herkesi şaşkına uğrattı. Kaynaklar tarafından aktarılan habere göre Afrika sıcakları yeniden yurdumuza girmek için kapıyı zorlamaya başladı. 

GİRERSE ÇOK KÖTÜ OLACAK

Meteorolojik kaynaklar, Afrika sıcaklarının ülkeye girmesi durumunda yağışların hayal olacağını ve sıcaklık değerlerinin yeniden 30 dereceleri göreceğini belirtti.

"BASKI KURMAYA DEVAM EDİYOR"

Haberin Devamı

Hava Forum tarafından gerçekleştirilen paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Büyük bir savaş başladı. Meteorolojik bu savaşın adı Balkanlar ve Afrika... 19-20 Ekim civarı bize doğru atak yapmak isteyen Afrika sıcak hava dalgası var. Balkanlar'a çok baskı kuruyor. Afrika, Balkanlar'ı derdest ederse ve ülkemize gelirse 30'lu değerlere çıkarız. Tehlikeli..." 

Sonraki Haber