Türkiye'nin duymak istemeyeceği tarih çok az önce verildi. Tüm illerimizde birden bastıracak, nevrimiz dönecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'nin duymak istemeyeceği tarih az önce verildi. Meteorolojik kaynaklara göre ülke genelinde sıcaklar bir anda bastıracak. Bahar aylarının tadına hasret kalacağız.

Dünya artık yeni bir iklimsel boyuta doğru hızla ilerliyor. Dünya genelindeki uzmanlar da bu durumu kabul etmiş durumdalar. Hatta önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin de içerisinde olduğu coğrafyada haritaların yeniden çizilmesi gündeme gelebilir. Öyle ki bu haritalar ilk başta iklimsel açıdan olacak fakat daha sonra tahıl veya meyvelere kadar inecek. Çünkü iklimin değişmesinden kaynaklı olarak bazı meyveler, bazı coğrafyalarda yetişmemeye başlayacak. 

TÜRKİYE'DE BU YIL SICAKLAR BİR ANDA BASTIRACAK! 

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan son bilgilere göre bahar aylarını bu sene mumla arayacağız çünkü küresel iklim değişikliği nedeniyle bahar ayları gelmeyecek. Kıştan direkt yaza geçmiş olacağız. Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'nin yaza geçiş tarihi ise 31 Mayıs olarak dillendiriliyor. 

AĞUSTOSTA NEVRİMİZ DÖNECEK

Haberin Devamı

Yine el ninonun etkisiyle birlikte Türkiye'yi ağustos ayında çok kurak bir dönem bekliyor. El nino hava olaylarının da etkisiyle ülkemizdeki birçok hava sıcaklık rekoru değişebilir. 

Sonraki Haber