Türkiye'nin en sıcak ili Aydın'da hava sıcaklıkları düşmeyecek! Termometreler 30 dereceyi görecek

Türkiye'nin en sıcak illerinden birisi olan Aydın'da hava sıcaklıkları yeni hafta da düşmeyecek. Ekim ayının ortasına gelinmesine rağmen hava sıcaklığının asla düşmediği Aydın'da hava sıcaklığı yeni haftada da düşmeyecek. 14 Ekim Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerine çıkması beklenirken en yüksek hava sıcaklığı 33 derece olacak.

Türkiye'nin en sıcak illerinden birisi olan Aydın'da hava sıcaklıkları düşmeyecek. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı yeni haftada da 30 derece bandında devam edecek.14 Ekim Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerine çıkması beklenirken en yüksek hava sıcaklığı 33 derece olacak.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞMEYECEK

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Aydın’da hava sıcaklıkları yeni haftada mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Ekim ayı ortalama sıcaklığı 27 derece olan Aydın’da hava sıcaklıklarının il genelinde 30 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Az bulutlu bir havanın hakim olacağı Aydın’da özellikle 16 Ekim Çarşamba günü en yüksek sıcaklık 33 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Aydın’da 14 Ekim Pazartesi günü hava sıcaklığı en düşük 16, en yüksek 31 derece olacak. 15 Ekim Salı günü hava sıcaklığı en düşük 18, en yüksek 32 derece olacak. 16 Ekim Çarşamba günü hava sıcaklığı en düşük 18, en yüksek 33 derece olacak. 17 Ekim Perşembe günü ise hava sıcaklığı en düşük 14, en yüksek 29 derece olacak.

Sonraki Haber