Türkiye'ye bu son uyarı... Cuma ve cumartesi kaldı... Artık önümüzde sadece saatler var. Rusya üzerinden gelecek, çok güçlü vuracak

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye soğuk hava dalgası hakkında uyarılar yapılmaya devam ediliyor. Kaynaklar tarafından gerçekleştirilen son uyarıya göre Rusya üzerinden pazar günü yurdumuza soğuk hava dalgası gelmesi bekleniyor. Soğuk havalar 36 saat boyunca etkili olacak.

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye gelmesi beklenen soğuk hava dalgası hakkında açıklamalarda bulunulmaya devam ediliyor. Kaynaklar tarafından son olarak yapılan uyarıda, soğuk hava dalgasının 36 saat etkili olacağı ifade edildi. Önümüzde sadece cuma ve cumartesi kaldı. Pazar günü dışarıda plan yapacak vatandaşların bu soğuk hava dalgasına dikkat etmesi gerekiyor. 

BİRÇOK İLİMİZİ ETKİLEYECEK

Hava Forum tarafından da konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Pazar gecesi Rusya üzerinden 36 saatlik soğuk sayılabilecek bir hava geliyor. Bir anda üşütecek. Pazartesi günü birçok şehir mont bile giyebilir. İstanbul 18/11° Ankara 18/8° İzmir 25/15° Bursa 17/12° Samsun 17/13° Bolu 12/6° Erzurum 15/4° Antalya 31/21°" 

Haberin Devamı

Sonraki Haber