Türkiye'ye çok acil son dakika ve flaş bir perşembe saat 06.00 uyarısı. Şimdi geldi, sıcak çıktı. Acil bakın hazırlıksız yakalanmayın

Meteorolojik kaynaklar tarafından bugünlerde Türkiye hakkında çok önemli bilgiler aktarılmaya devam ediliyor. Hava Forum tarafından vatandaşlara yönelik çok önemli bir bilgi daha aktarıldı. Söz konusu bilgide vatandaşların perşembe günü sabah saat 06.00'a dikkat etmesi gerektiği kaydedildi.

Türkiye belki de tarihinde en ilginç hava olaylarının yaşandığı bir dönem geçiriyor. Bu nedenle meteoroloji uzmanlarının açıklamaları da büyük bir önem taşıyor. Uzmanlar tarafından ve kaynaklar tarafından vatandaşlara yönelik sık sık bilgilendirmeler yapılıyor. Hava Forum tarafından da son olarak perşembe günü sabah saat 06.00 hakkında önemli bir haber verildi. 

"RÜZGAR KARAYELE DÖNECEK"

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Perşembe 06:00'dan itibaren rüzgar karayele dönüyor. Sıcaklıklar özellikle Marmara ve Ege'de çarşamba gününe göre 10-12 derece birden düşüşe geçecek.." 

Sonraki Haber