Türkiye'ye çok önemli 16 Temmuz uyarısı... Pazar planınız varsa hemen buna göre yapın... Yoksa pazar günü kabusa dönecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yeni bir sıcaklık uyarısı geldi. 16 Temmuz'da sıcakların pik yapacağı açıklandı. Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda, "Afrika ve Basra sıcakları ülkemize giriş yapıyor! Artık dikkatli olmamız gereken günler başladı. Sıcaklıklar perşembe ve pazar arası pik yapacak" denildi.

Türkiye'ye Afrika sıcakları sonunda geldi. Ancak Afrika sıcaklıklarının pik yapacağı bir nokta var. Meteorolojik kaynaklardan da Afrika sıcaklıklarının pik yapacağı gün hakkında önemli açıklamalar geldi. 

PAZAR GÜNÜ PLAN YAPANLAR DİKKAT 

Hava Forum tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "Afrika ve Basra sıcakları ülkemize giriş yapıyor! Artık dikkatli olmamız gereken günler başladı. Sıcaklıklar perşembe ve pazar arası pik yapacak. Aynı anda birçok noktada orman yangını çıkabilir. Risk haritasında son kategori olan "Very Extreme Danger" kategorisine çıktık..." 

Sonraki Haber