tv100 programcısı Cansu Canan Özgen, FETÖ elebaşının ölümünü böyle duyurdu: "Ateşi bol olsun"

FETÖ'ye yakın internet siteleri terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğünü duyurdu. tv100 programcısı Cansu Canan Özgen FETÖ elebaşının ölümü ile ilgili olarak, " Bu terörist başının ölmesinin ardından ancak ateşi bol olsun denilir." dedi. tv100.com yazarı Fuat Uğur ise "Hasretle beklenen bir ölümdü bu. Bu güzel haber tüm Türkiye’ye hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldüğü bildirildi. Kendilerine yakın bir sitenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü belirtildi.

"ATEŞİ BOL OLSUN"

Bu haberin duyulmasının ardından tv100'de Hayata Dair programını sunan Cansu Canan Özgen, "Bu ülkenin evlatlarına, bu ülkenin darbe ile demokrasisine adaletine, bu ülkenin önemli kurumlarına çeteleşerek sızmış. Bu ülkeyi devirmek için vatan evlatlarını bir devşirme usulüyle kendi ülkesine düşman etmiş. Bu terörist başının ölmesinin ardından ancak ateşi bol olsun denilir." ifadelerini kullandı.

"HASRETLE BEKLENEN ÖLÜMDÜ"

tv100.com yazarı Fuat Uğur ise "Hasretle beklenen bir ölümdü bu. Hakikaten Türkiye’ye büyük eziyetler çektirmiş acılar çektirmiş ve Türkiye’yi yok etmeye odaklı bir örgütün temelini atmış bir terör elebaşının ölümünü şu anda haber almış durumdayız bu güzel haber tüm Türkiye’ye hayırlı olsun." dedi.

“TÜRKİYE’NİN GÖZÜ AYDIN OLSUN”

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı: Öncelikle hayırlı olsun. Türkiye’nin gözü aydın olsun. Bir terör elbaşının ölmüş olması Türkiye açısından olumlu bir gelişme olarak gözüküyor.

“EMİR VERECEK BİR FETHULLAH GÜLEN ARTIK YOK”

Hacı Yakışıklı mücadelenin aynı şekilde devam edeceğini ifade ederek, "FETÖ Örgütü diyoruz ama Amerikan terör örgütü bu. Örgütün elebaşının ölmüş olması Türkiye’nin mücadelesini zayıflatmayacaktır veya kırılmaya uğratmayacaktır. Bu mücadele aynı şekilde devam edecektir." dedi. 

“BİR CASUSLUK ŞEBEKESİYDİ”

Yaşar Hacısalihoğlu: Fethullah Gülen’in bir istihbarat örgütlenmesi olduğunu casusluk şebekesi olduğunun hep altını çiziyorduk.


“DEVLET DUYGUSAL HAREKET ETMEZ DEVLET 50 YILI 100 YILI PLANLAR”


Sinan Burhan: Şu an için Ankara’da güvenli kaynaklar, istihbarat kaynakları ve dışişleri kaynakları kesin olarak Fethullah Gülen’in öldüğünü teyit ettiler bunun altını çizelim.

“FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ŞU ANDA İKİYE BÖLÜNMÜŞ DURUMDA”

Sinan Burhan: Burada örgüt şu anda ikiye ayrılmış durumda gözüküyor. Bunlardan bir tanesi Ahmet Özcan ismindeki FETÖ terör örgütü liderinin sağ kolunun etrafında şekillenen bir grup. Burada eski gazetecilerde var.

“FETÖ ÖNEMLİ BİR CASUSLUK ÖRGÜTÜDÜR”

Gürbüz Evren: FETÖ Örgütü sadece ABD için çok kullanışlı bir aparat değil aynı zamanda çok önemli bir istihbarat örgütüdür. Önemli bir casusluk örgütüdür.


“ÇARŞAMBA GÜNÜ CENAZE İŞLEMİNİN YAPILACAĞINA DAİR BİLGİLER VAR”

Mehmet Sümer: Bir çiftlikte kalıyordu o yerleşkenin içerisinde bir yere ya da o gurbet mezarlığı olarak örgüt üyelerinden hayatını kaybedenlerin defnedildiği o mezarlığa defnedileceği belirtiliyor. Çarşamba günü cenaze işleminin yapılacağına dair de bazı bilgiler var.

Sonraki Haber