Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 17 gündür aranıyor! Aramalar Gönen Çayı bölgesinde yoğunlaştı: “Çay kenarında yatarken gördük”

Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ünlü ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 17'nci günde de sürüyor. Ekipler, çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü koordinasyonunda devam ediyor.

AFAD koordinesinde Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ile jandarma komando timleri, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Gönen Doğal Afetler Arama ve Kurtarma Derneği (GÖNDAK), SAR Arama Kurtarma, Gönen Artemea Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlk Yardım Derneği (GADAK) ekipleri, Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölgenin yanı sıra yakın mahallelerde Berzeg'i arıyor.

YATAR VAZİYETTE GÖRÜLDÜ İDDİASI

Korhan Berzeg'in köpeğiyle birlikte Gönen Çayı'nın kıyısında yatar vaziyette görüldüğü iddia edilmesi üzerine ekipler bölgeye yoğunlaştı.

Jandarma ve arama kurtarma ekipleri, Gönen Çayı'nın bulunduğu bölgede yaptıkları incelemelerde Berzeg'e ait herhangi bir ize rastlayamadı.

83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'ten, Balıkesir'in Gönen ilçesi kırsal Armutlu Mahallesi'ndeki evinden 17 Haziran'da sabah yürüyüşü yapmak için köpeği "Tina" ile ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamamıştı.


 

Sonraki Haber