Ünlü futbolcunun ailesi kaza geçirdi! 4 yaşındaki oğlunun durumu ağır...

Antalya'da 2 otomobil ve 1 motosikletin karıştığı kazada araçlardan biri, Antalyasporlu futbolcu Naldo Pereria'nın kayınpederine aitti. 5 kişinin yaralandığı kazada Pereria'nın 4 yaşındaki oğlu ağır yaralandı.

Saat 11 sularında, Konyaaltı ilçesine bağlı Uncalı mahallesinde meydana gelen kazada, adı öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 34 FG 4053 plakalı otomobil, Antalyaspor futbolcusu Brezilyalı Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti kontrolündeki 07 ACP 207 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan Tilatti kontrolündeki araç, aynı yönde ilerleyen Cüneyt Eslik'in kullandığı 07 FEC 17 plakalı motosiklete çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.  Kazada Tilatti, eşi Alexandra Nardy ile futbolcu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira, motosiklet sürücüsü Cüneyt Eslik ve diğer aracın sürücüsü yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahelenin ardından ambulanslar ile Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. 4 yaşındaki Davi'nin ameliyata alındığı bildirilirken, diğer yaralıların durumunun iyiye gittiği paylaşıldı. 

Haberin Devamı

ANTALYASPOR HEYETİ TAM KADRO HASTANEYE GİTTİ

Kazayı öğrenmesinin ardından apar topar hastaneye giden Naldo'nun arkasından, Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, teknik heyet ve futbolcular, yaralıların götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gitti.

Naldo

"BU KAVŞAKTA 20-30 KAZA GÖRDÜM AMA BU ÇOK ŞİDDETLİYDİ"

Kazanın yaşandığı sokakta ikamet eden Ceylan Güder o anları anlatırken, "Bugüne kadar bu kavşakta en az 20-30 kaza gördüm ama bu çok şiddetliydi. Evimde balkonda oturuyordum. Siyah araba karşıdan çok süratli geliyordu. Rampanın olduğu yerde otomobilin tekerlekleri yerden kesildi. Kırmızı otomobil de seyir halindeydi. Eyvah demeye kalmadı. Siyah araba, kırmızılıya vurdu. Onun yanında da motosikletli vardı. Kırmızılı darbeyi alınca ister istemez motosikletliye vurdu. Siyah otomobilin sürücüsü genç bir çocuktu. Siyah otomobil neredeyse 100 kilometre hızla geliyordu" dedi. 

Sonraki Haber