Volkan Demirel’den, Beşiktaş değerlendirmesi! “Ben olsam topu bırakırım”

tv100 ekranlarında ilgiyle izlenen Ersin Düzen’le Futbolun 100’ü programında yorumculardan Volkan Demirel, Beşiktaş’ı değerlendirdi. Volkan Demirel, “Ben teknik direktör olsam topu Beşiktaş’a bırakırım” dedi.

This browser does not support the video element.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Futbolun 100’ü programında devam ediyor. Programın yorumcularından Volkan Demirel, Beşiktaş’ı değerlendirdi.

“BEN OLSAM TOPU VERİRİM”

Beşiktaş’ın topa sahip olduğu durumda gol bulmakta zorlandığını söyleyen Volkan Demirel, “Ben bir Anadolu takımının hocası olsam Beşiktaş ile oynayacaksam topu Beşiktaş’a veririm. Ben gitmem Beşiktaş’ın üstüne çünkü beni yakalayacak fişi çekecek.” ifadelerini kullandı.

“BU TAKIMLAR BUNU YAPTI”

Süper Lig’de oynanan bazı maçlarda takımların topu bıraktığını söyleyen Volkan Demirel şu sözlerle devam etti:

“Ligde geçiş oyunundan en çok gol atan takımlardan birisi Beşiktaş’tır. Topa sahip olmasının sebebi de bilhassa İnönü’de oynanan maçlarda rakip takımlara dikkat edin; Sivasspor’da aynı şeyi yaptı, Konyaspor da aynı şeyi yaptı, Eyüpspor da aynısını yaptı. Topu Beşiktaş’a bıraktı.”

“DİREKT İŞİ BİTİRİYOR”

Rakibin topu aldığı durumlarda daha iyi olduğunu söyleyen Volkan Demirel şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Beşiktaş kapalı savunmayı açma setinde zorlanıyor. Ancak Beşiktaş kendisine gelen bir takıma karşı topu kapıyor Rafa’yla, Gedson’la işi bitiriyor.”

Sonraki Haber