Yaşlı adam 'Eşek satın almaya gideceğim' deyip ortadan kayboldu! Acı haber 10 gün sonra geldi

Karabük'te 77 yaşındaki Yaşar Dursun, "eşek satın almaya gideceğini" söyleyerek evden ayrıldıktan sonra yakınları bir daha haber alamadı. 10 gündür kayıp olarak aranan yaşlı adam çay kenarında ölü olarak bulundu.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Yaşar Dursun, eşi Hanife Dursun'a Bartın ili sınırındaki bir köyden "eşek satın almaya gideceğini" söyleyerek evden ayrıldı. Bir süre sonra yakınları yaşlı adamdan haber alamayınca durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdiler. 

EŞEK ÖLÜ BULUNDU

Jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, NAK Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Vakfı ekiplerinin yer aldığı 54 personel, 12 araç, 2 dron ve 2 iz takip köpeği ile devam eden aramalarda Dursun'un aldığı eşek ölü bulundu.

YAŞLI ADAMDAN ACI HABER

Eşeğin bulunduğu Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Kayabaşı köyü ile Tayyip köyü arasındaki ormanlık alanda arama çalışmaları yoğunlaştırıldı. Yapılan aramalarda yaşlı adamın cansız bedeni Tayyip köyü mevkisinde Ova Çayı kenarında bulundu. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Dursun'un cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Sonraki Haber