Funda Yılmaz

fundayilmaz@tv100.com.tr

Son Yazıları

Tüm Burçlar Büyük Değişimlerin Eşiğinde

20 Eylül 2024’te gökyüzü, iki önemli kavuşuma sahne oluyor. Jüpiter ve Bellatrix ile Satürn ve Achernar kavuşumları, hayatımızda birçok değişikliği ve dönüşümü beraberinde getirebilir. Peki bu iki güçlü enerji aynı anda nasıl etki edecek ve hayatlarımızda ne gibi yansımalar olacak? Gelin, bu göksel olayların anlamını birlikte keşfedelim.

Jüpiter ve Bellatrix: Zorluklarla Gelen Başarılar

Yazının Devamı

Ay Tutulmasının Sabian Sembolü

Merhabalar değerli okuyucularım,

Dün sizlere 18 Eylül'de gerçekleşen Ay tutulmasının genel etkilerinden bahsetmiştim. Bugün ise biraz daha derine inip, tutulmanın Sabian sembolü ile olan etkilerine göz atmak istiyorum. Tutulmanın sembolü "Bir yeni ay, etkilerini ikiye böler." Bu sembol, ne anlama geliyor, neler getirebilir, biraz daha yakından bakalım.

Yazının Devamı

Balık ve Başak Burçlarının Aksında Büyük Dönüşüm

Değerli okurlarım,

18 Eylül 2024’te Balık ve Başak burçlarının aksında gerçekleşecek Ay tutulması, bizleri 9 yıl önce yaşadığımız benzer bir dönemi hatırlamaya yöneltiyor. O dönemlerde neler yaşadığınızı hatırlıyor musunuz? Tamamlanmamış olaylar, yarım kalan duygular ya da bitmemiş ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Gelecek hakkında ipuçları almak için hafızanızı yoklamakta fayda var.

Yazının Devamı

Haydi, Dengeyi Bulalım!

Değerli okurlarım;

Günlük astroloji etkilerini sizlerle paylaşmaya ve birlikte gökyüzünün rehberliğini keşfetmeye devam edelim.

Yazının Devamı