Yılanların yılanı sürpriz bir yerde ortaya çıktı... Onu karşısında gören anne, canını yavruları için gözünü kırpmadan öne attı

"Yılanların yılanı" olarak da adlandırılan kobra yılanı, sürpriz bir şekilde sincaplar ve firavun faresi arasında ortaya çıktı. Anneler, yavrularını korumak adına kendilerini kobranın önüne attı. O anlar objektiflere yansıdı.

Dünyanın neresinde, hangi bedende olursa olsun anne annedir. Anneler, yavrularını korumak için kendi cüsselerine bakmadan adeta bir deve dönüşürler. Bunun örneğini bir kez daha gördük. 

"Yılanların yılanı" olarak adlandırılan ve tek ısırıkta 20 kişiyi öldürebilecek güce sahip kobra yılanı, sürpriz bir şekilde sincaplar ve firavun faresi arasında ortaya çıktı. Anneler, yavrularını korumak adına kendilerini kobranın önüne attı. O anlar objektiflere yansıdı. 

Lara De Matos bu görüşün videolarını çektiği için şanslıydı. Annette Smit bu harika fotoğrafları çekti ve hikayeyi LatestSightings.com ile paylaştı:

"Sabah oyun sürüşünden sonra Nossob kamp alanında öğle yemeği yiyorduk. Biraz hayal kırıklığına uğradık çünkü gerçekten heyecan verici bir manzara yoktu. Yüzme havuzu alanının yakınındaki kamp alanındaki aktiviteyi ilk gören kişi kocamdı. pelerin kobrası ve yer sincabı ve bir şeylerin olacağını biliyorduk! Kameralarımızı aldık ve daha yakından görmek için yola çıktık."

Haberin Devamı

İşte o fotoğraf:

Sonraki Haber