Yüksekova'da sıcakların ardından şiddetli sağanak etkili oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sıcakların ardından etkili olan şiddetli sağanak vatandaşları hazırlıksız yakaladı. 30 dereceye kadar dayanan sıcakların ardından etkili olan ve saatler süren sağanak yağmur yüzlerde gülümsemeye neden oldu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağmur bölgede şaşkınlığa neden oldu. 30 dereceyi bulan hava sıcaklığının ardından etkili olan ve ilaç gibi gelen sağanak yağmur kısa süre içinde cadde ve sokakları göle çevirdi.

VATANDAŞLAR YAĞMURA HAZIRLIKSIZ YAKALANDI.

Aylardır süren sıcaklıklar ilçede yaşayan vatandaşları bunaltırken, serin yerler ise uğrak mekanları olmaya devam ediyor. Bugün gün boyu süren bunaltıcı sıcakların akşam saatlerinde yerini yağmura bırakması sürpriz yaşattı. Akşam aniden bastıran yağmur vatandaşları hem şaşırtıp hem de sevindirirken, caddeler kısa sürede su ile doldu. Vatandaşlar, yağmur altında gezerek serinlemenin keyfini yaşadılar.

Sıcaklıkların ardından yağmur sürprizine çok sevindiğini belirten Adem Dere, “Evet aylardır süren bunaltıcı sıcaklıklar var. Bugün akşam saatlerinde bastıran yağmur bizi sevindirdi. Bu da bize sürpriz oldu” dedi.

Sonraki Haber