Ankara'da otobüs şoförüne sopalı saldırı

Ankara'da bir baba ve oğlu, "yolda sıkıştırdığı" iddiasıyla belediye otobüsünün şoförüne saldırdı. Baba, camdan içeri sarkarak hakaret ederken, oğlu elindeki sopayı göstererek şoförü tehdit etti. Araçtan inmeyip sakinliğini koruyan otobüs şoförü, şikayetçi oldu.

Ankara'da otobüs şoförüne sopalı saldırı

Akan trafikte belediye otobüsünün önünü kestiler ve sürücüyü tehdit ettiler. Az kalsın darp da edeceklerdi. Olay cep telefonuyla kaydedildi ve skandal görüntüler Ankara'dan geldi.

Pursaklar ilçesinde ilerleyen belediye otobüsü, yolcu indirmek için yavaşladı. Bu sırada bir otomobil tarafından önü kesilerek durduruldu. Aynı araçtan inen baba ve oğul, "trafikte araçlarını sıkıştırdığı" iddiasıyla şoföre saldırdı. Baba, camdan içeri sarkarak şoför Süleyman Görgülü'ye vurmaya çalıştı. Oğlu ise elindeki sopayı göstererek şoförü tehdit etti.

Görgülü özür dilemesine rağmen ikilinin sakinleşmesi kolay olmadı. Otobüs şoförünün soğukkanlılığı sayesinde kavga büyümeden yatıştı. Ancak Görgülü, kameralara yansıyan olay sonrası soluğu karakolda aldı.