Anne ve babasını öldürmüş, intihar girişiminde bulunmuştu! Çifte cinayetin nedeni ortaya çıktı!

İzmir'de, 25 yaşındaki Kamil Yılmaz, önceki gece annesi Sevilay Yılmaz ve babası Hikmet Yılmaz'ı silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuştu. Kamil Yılmaz'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, cinayetin nedeni de ortaya çıktı.

Anne ve babasını öldürmüş, intihar girişiminde bulunmuştu! Çifte cinayetin nedeni ortaya çıktı!

İzmir'de olay, önceki gün akşam saatlerinde, Torbalı ilçesi Tepeköy Mahallesi 4508 sokakta bulunan bir evde meydana geldi.

İddiaya göre, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen Kamil Yılmaz (25), annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı.

ANNE VE BABASINA ATEŞ AÇTI

Aile içinde yaşanan gerginliğin artmasıyla cinnet getiren Kamil Yılmaz, yanında bulunan tabancayla anne ve babasına art arda ateş etti.

KENDİ CANINA DA KIYMAK İSTEDİ

Olayda vücutlarının farkı yerlerine aldıkları kurşunlarla ağır yaralanan Yılmaz çifti kanlar içerisinde yere yığıldı. Bu sırada, Kamil Yılmaz aynı tabancayı bu kez kendisine doğrultarak ateşledi.

Anne ve babasını öldürmüş, intihar girişiminde bulunmuştu! Çifte cinayetin nedeni ortaya çıktı! - Resim : 1

KIZ KARDEŞİ 112'Yİ ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Olayın yaşandığı sırada, evde bulunan Yılmaz çiftinin kızı A.D.Y. (13), 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

A.D.Y. polis ekipleri tarafından evden çıkartılırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sevilay ve Hikmet Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği, Kamil Yılmaz'ın ise ağır yaralandığı tespit edildi.

Anne ve babasını öldürmüş, intihar girişiminde bulunmuştu! Çifte cinayetin nedeni ortaya çıktı! - Resim : 2

KIZ ÇOCUĞU DAYIYA TESLİM EDİLDİ

Ambulansa alınan Kamil Yılmaz, Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz çiftinin cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çiftin kız çocuğu A.D.Y.'nin olay sonrasında dayısına teslim edildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Anne ve babasını öldürmüş, intihar girişiminde bulunmuştu! Çifte cinayetin nedeni ortaya çıktı! - Resim : 3

"UYUŞTURUCU PARASI ALAMAYINCA ÖLDÜRMÜŞ"

Öldürdüğü annesiyle aynı iş yerinde garsonluk yapan Yılmaz'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Diğer yandan çiftin yakınları, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Cenaze teslimi için gelen Sevilay Yılmaz'ın ağabeyi çiftçi Emin Yıldız (55), "Kamil, uyuşturucu kullanıyordu. Uyuşturucu almak için annesinden ve babasından para istemiş.Para alamayınca uyuşturucu krizi geçirip, öldürmüş. Ailesi tedavisi görmesi için uğraşıyordu. Allah bütün gençlerimizi bu beladan kurtarsın. Hap kullandığını biliyoruz" dedi.