Annesiyle paylaştığı fotoğrafa çirkin yorumlar gelmişti! Milli atıcı Yusuf Dikeç sessizliğini bozdu!

Annesiyle paylaştığı fotoğraflara gelen çirkin yorumlar sonrası milli atıcı Yusuf Dikeç açıklama yaptı. Dikeç, “Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi, Zübeyde Anne'nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar. Ben kafama takmıyorum. Bizim yapacak işlerimiz var. Ama bu zihniyete de teslim olmayacağız. Ülkemiz daha güzel işler başaracak” dedi.

Annesiyle paylaştığı fotoğrafa çirkin yorumlar gelmişti! Milli atıcı Yusuf Dikeç sessizliğini bozdu!

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde gümüş madalya kazanan milli atıcı Yusuf Dikeç, sosyal medya hesabından annesi ile fotoğrafını "En Kıymetlim" notuyla paylaşmıştı. Ancak söz konusu fotoğrafa tepki çeken yorumlar yapıldı.

Annesiyle paylaştığı fotoğrafa çirkin yorumlar gelmişti! Milli atıcı Yusuf Dikeç sessizliğini bozdu! - Resim : 1

ÇİRKİN YORUMLAR

Bu yorumlardan bazıları, “Sil şunu, Arap sanacaklar”, “Avrupa'ya küçük düştük”, “Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız” şeklindeydi.

"ANNESİNİ SEVMEYEN ÜLKESİNİ DE SEVEMEZ"

Yaşananların ardından Yusuf Dikeç, açıklamalarda bulundu. Sabah’a konuşan Dikeç, “Hep şunu söylüyorum. Allah, bu ülkenin gençlerinin kalbinden anne sevgisi ve vatan sevgisini eksik etmesin. Çünkü annesinden utanan ülkesinden de utanır. Annesini sevmeyen ülkesini de sevemez” dedi.

Annesiyle paylaştığı fotoğrafa çirkin yorumlar gelmişti! Milli atıcı Yusuf Dikeç sessizliğini bozdu! - Resim : 2

"BİZİM KİMSEYİ TAKLİT ETMEMİZE GEREK YOK"

“Avrupa'ya rezil olduk” yorumunu değerlendiren Dikeç, “Bak bir Türk çıktı, bir şey yaptı, bütün dünya onu taklit ediyor. Bizim kimseyi taklit etmemize gerek yok, biz kendi ayak izlerimizi bırakacağız, bizi takip edecekler” ifadelerini kullandı.

Annesiyle paylaştığı fotoğrafa çirkin yorumlar gelmişti! Milli atıcı Yusuf Dikeç sessizliğini bozdu! - Resim : 3

"ATATÜRK'ÜN ANNESİ ZÜBEYDE ANNE'NİN FOTOĞRAFINA BAKSINLAR"

Annesinin başörtülü olması nedeniyle hedefe konulmasına Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım üzerinden yanıt veren Dikeç, "Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi, Zübeyde Anne'nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar. Ben kafama takmıyorum. Bizim yapacak işlerimiz var. Ama bu zihniyete de teslim olmayacağız. Ülkemiz daha güzel işler başaracak." İfadelerini kullandı.

Annesiyle paylaştığı fotoğrafa çirkin yorumlar gelmişti! Milli atıcı Yusuf Dikeç sessizliğini bozdu! - Resim : 4