Antalyaspor- Hatayspor maçında tepki çeken olay! Yayıncı kuruluş açıkladı! Hakem Atilla Karaoğlan darp edildi

Trendyol Süper Lig’in 3.haftasında oynanan Antalyaspor- Hatayspor maçının devre arasında tepki çeken bir olay yaşandı. Yayıncı kuruluş Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’nin koruması olarak görülen bir kişinin maçın hakemi Atilla Karaoğlan’ı ittiğini açıkladı.

Antalyaspor- Hatayspor maçında tepki çeken olay! Yayıncı kuruluş açıkladı! Hakem Atilla Karaoğlan darp edildi

Trendyol Süper Lig’in 3.haftasında Antalyaspor, Corendon Aırlınes Park Antalya Stadyumu’nda Hatayaspor’u ağırladı. Müsabakayı Antalyaspor, Khelson, Djenepo ve Samudio’nun attığı gollerle 3-2 kazandı. Konuk takımın gollerini ise Standberg kaydetti.

 Antalyaspor- Hatayspor maçında tepki çeken olay! Yayıncı kuruluş açıkladı! Hakem Atilla Karaoğlan darp edildi - Resim : 1

Bu maçın devre arasında ise tepki çeken bir olay yaşandı. Müsabakanın devre arası programında konuşan yayıncı kuruluş BeIN Sports’un spikeri Cihan Erduran, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin koruması olarak görülen bir kişinin maçın hakemi Atilla Karaoğlan’ı ittiğini ifade etti.

 Antalyaspor- Hatayspor maçında tepki çeken olay! Yayıncı kuruluş açıkladı! Hakem Atilla Karaoğlan darp edildi - Resim : 2

"HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN İTİLDİ"

 Erduran, "Antalyaspor - Hatayspor maçının devre arasında hakem Atilla Karaoğlan, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin koruması olarak görülen bir beyefendi tarafından itildi. Ancak bu görüntüyü vermek istemiyoruz. Ligimizin marka değerinin zedelenmesini istemiyoruz” ifadelerini kullandı.