Arabesk müziğin önemli ismi Ferdi Tayfur'un 2 Ocak'ta yaşamını yitirmesi, sanat camiasında ve hayranları arasında büyük bir yasa neden oldu.
MAHKEMELİK OLMUŞLARDI
Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tayfur, Tayfur'un vefatından önce mahkemelik olmuşlardı. Tuğçe Tayfur'un soyadını kullanarak açtığı mağaza nedeniyle karşı karşıya gelen baba-kız, restleştikleri açıklamalarla gündem olmuşlardı. Tuğçe Tayfur’un eşi Muhammet Aydın'dan dikkat çeken açıklamalar gelmişti.
Yaşanan gelişmelerin ardından Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile 2023 yılında nikah masasına oturan Muhammet Aydın, dolandırıcılık iddiasıyla gündeme geldi.
"BENİ DOLANDIRDI"
Tekstilci İrem C., Aydın'ın kendisini çalıştırıp ödeme yapmadığını, hatta tehdit ettiğini öne sürerek savcılığa başvurdu. İrem C., "Ürünlerimi alıp beni çalıştırdıktan sonra dolandırdı" dedi.
Sabah'ta yer alan habere göre; Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın, eşi Tuğçe Tayfur'un tekstil markası için geçen yıl İrem C. ile iş görüşmesi yaptı.
Aydın, İrem C. ile iş yerine sermaye ortaklığı karşılığında, eşinin işletmesinin yöneticiliğini yaparak kendi tekstil ürünlerini de burada satabileceğini söyleyip anlaştı.
ŞİKAYETÇİ OLDU
Genç kadın, bir süre çalıştıktan sonra ödemelerin yapılmadığını belirtip şikayetçi oldu. İrem C., Tuğçe Tayfur'un bünyesindeki tüm şubelerle ilgilendiğini, açılış ve düzenlemeleri yaptığını, kendi ürünlerini de burada satışa sunduğunu ifade etti.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Çalışmaları karşılığında kendisine ödeme yapılmadığını, tedarik ettiği ürünlerin parasını da alamadığı gibi bu durumu ilettiği Aydın'ın hakaret ve tehditlerine maruz kaldığını söyledi.Savcılık, konuyla ilgili soruşturma başlattı.