Arda Güler hakkındaki gerçek ortaya çıktı! İşte Ancelotti’nin yıldız ismi oynatmama sebebi

EURO 2024’te gösterdiği performansla Real Madrid’de forma savaşında ön plana çıkması beklenen Arda Güler son oynanan Chelsea maçında süre bulamadı. Carlo Ancelotti’nin bir anda vazgeçtiği milli yıldızın oynamama sebebi tecrübeli teknik adamın geçen sezonki gibi fazla sakatlık yaşamamasını istediğinden dolayı olduğu belirlendi.

Arda Güler hakkındaki gerçek ortaya çıktı! İşte Ancelotti’nin yıldız ismi oynatmama sebebi

Arda Güler, EURO 2024 izninin sona ermesinin ardından Real Madrid'in ABD kampına katıldı. Burada Milan ve Barcelona ile oynanan hazırlık maçlarına ilk 11'de başlayan Arda Güler, son Chelsea karşılaşmasında ise hiç süre almadı.

CARLO ANCELOTTI KARARI VERDİ

Milli futbolcunun, ABD kampının son maçı olan Chelsea mücadelesinde hiç süre almaması ise sakatlık ihtimalini akıllara getirdi. İspanyol basınında yer alan habere göre Arda Güler ve Endrick, sezon öncesi yapılan yüklemelerden dolayı sakatlığa açık hale geldi.

Arda Güler'in geçmişteki sakatlıkları da göz önüne alındığında Carlo Ancelotti'nin Chelsea karşısında milli futbolcuyu riske etmediği belirtildi. Arda gibi Endrick de Chelsea maçında hiç süre almazken iki futbolcunun da ciddi bir sakatlığının bulunmadığı ifade edildi.