Arda Turan’lı Eyüpspor transferde gaza bastı! 5.transfer resmen açıklandı

Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Adana Demirspor’dan Emre Akbaba’yı transfer etti. İki yıllık sözleşme imzalanan Emre, Eyüpspor’un bu sezonki 5.transferi oldu.

Arda Turan’lı Eyüpspor transferde gaza bastı! 5.transfer resmen açıklandı

Geçtiğimiz sezon Trendyol 1.Lig’i ilk sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Eyüpspor, transferde gaza bastı. Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı İstanbul ekibi Dorukhan Toköz, Anastasios Chatzigiovanis, Umut Meraş ve Fredrik Midtsjø’nün ardından bir transfer daha yaptı.

“SÜPER LİG'DE BİZE ÇOK KATKI SAĞLAYACAK”

Eyüpspor, Adana Demirspor'dan Emre Akbaba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli futbolcu için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. Asbaşkan Fatih Kulaksız, imza töreninde, "Emre Akbaba kendisini ülke futboluna kanıtlamış, A Milli Takım'a kadar yükselmiş önemli bir futbolcu kardeşimiz. Biz de Süper Lig'e yükseldikten sonra transfer listemizi oluştururken aklımıza ilk gelen isimlerden biriydi. Bu imza ile 1 aydır Emre Akbaba ve menajeri ile yürüttüğümüz transfer sürecini başarılı bir şekilde noktalamış olduk. İnşallah Emre kardeşim, Süper Lig'de bize çok katkı sağlayacak. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Arda Turan’lı Eyüpspor transferde gaza bastı! 5.transfer resmen açıklandı - Resim : 1

“EYÜPSPOR’UN SÜPER KADROSUNUN İÇİNDE YER ALACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Emre Akbaba ise şunları söyledi:

 "Süper Lig'e süper bir giriş yapan Eyüpspor’un süper kadrosunun içinde yer alacağım için çok mutluyum. Tarihi ve semt kültürüyle lige heyecan katacak olan Eyüpspor’un başarısı için takıma katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum."