Arjantin, Bolivya'yı 6 golle yıktı! Lionel Messi farkını koydu, yıldızlaştı

2026 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde Arjantin, Bolivya’yı Messi’nin 3 gol, 2 asistle yıldızlaştığı maçta 6-0 yendi.

Arjantin, Bolivya'yı 6 golle yıktı! Lionel Messi farkını koydu, yıldızlaştı

2026 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kapsamında evinde Bolivya’yı ağırladı. Ev sahibi ekip müsabakayı 6-0 kazandı. Arjantin’e galibiyeti getiren golleri Messi (3), Lautaro Martinez, Julian Alvarez ve Thiago Almada kaydetti.

Arjantin, Bolivya'yı 6 golle yıktı! Lionel Messi farkını koydu, yıldızlaştı - Resim : 1

MESSI'DEN 3 GOL, 2 ASİST

37 yaşındaki dünya yıldızı Lionell Messi, attığı 3 golün yanı sıra yaptığı 2 asistle maça damgasını vurdu. Bu sonuçla Arjantin puanını 22’ye çıkararak elemelerdeki liderliğini sürdürdü.

MESSI MİLLİ TAKIMDAKİ GOL SAYISINI 112'YE ÇIKARDI

Messi Arjantin Milli Takımı’ndaki gol sayısını ise 112’ye çıkardı. Herkes Messi’nin 2026 yılında Dünya Kupası’nda mücadele edip etmeyeceğini merak ediyor.

Arjantin, Bolivya'yı 6 golle yıktı! Lionel Messi farkını koydu, yıldızlaştı - Resim : 2

MESSI: GELECEĞİMLE İLGİLİ BİR TARİH BELİRLEMEDİM

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Lionel Messi kariyeriyle ilgili bir karar vermediğini söyledi.

Messi, "Geleceğimle ilgili bir tarih belirlemedim. Burada olduğum için her zamankinden daha heyecanlıyım çünkü buradaki son maçlarım olduğunu biliyorum. Umarım böyle devam edebilirim ve yılı iyi bitiririm. Taraftarların sevgisini hissederek buraya gelmek çok güzel. Aramızdaki bağ harika, burada oynamayı seviyoruz" dedi.